Priskrbite si poceni gume

Letne gume so na internetu res poceni!

poceni gume

Pomlad počasi že kaže zobe in slej ko prej bo na vrata potrkal tudi 15. marec, ki je pri nas zapisan kot datum da katerega je po zakonu predpisano potrebno voziti zimske gume, torej gume z oznako M+S. Po 15. marcu pa na vrsto pride spet veliko vprašanje: Kje dobiti poceni gume? Seveda kdor se odloči za nakup novih – nekateri še vztrajno vozijo M+S različico do sredine junija, medtem ko drugi dokaj hitro poskrbijo za nakup oz. premontažo.

V kolikor spadate v skupino tistih ljudi, ki bodo premorani iskati poceni gume že pred 15. marcem, vam tukaj ponujamo na voljo nekaj nasvetov, kako letne gume najti pametno, učinkovito in kar se da poceni! Iskanje gum je dandanes zaradi širokega nabora ponudnikov postalo bolj ali manj statistična analiza med kakovostjo in ceno, saj je samo na slovenskem spletu moč kupiti isto gumo (isti model, isti proizvajalec) s cenovno razliko tudi do 50 EUR! Se torej splača potruditi? Vsekakor!

V sloveniji veliko trgovin, kjer prodajajo poceni gume

Na voljo je kar nekaj spletnih trgovin ki imajo poceni gume, nekatere od teh so npr. Topolino, Gume direkt, gumaguma.si in še mnoge druge. Večina tovrstnih prodajaln ponuja nakup direktno preko spletne strani in hkrati tudi zelo poceni stroške dostave (gumaguma.si ponuja celo brezplačno dostavo). Delujejo pa vse tovrstne trgovine po istem principu – torej poskrbijo za najcenejši možni nakup s tem, da sodelujejo z večimi dobavitelji in direktno od njih naročajo poceni gume strankam.

Poceni gume cena - kvalitetaPri nakupu pa je vsekakor treba biti pozoren tudi na samo kakovost letne gume oz. razmerju med cena/kakovost. Med različnimi proizvajalci je moč najti tako dobre kot slabe modele gume, zato je verjetno najpametneje, da se na kratko posvetujete s kakšnim znanim testom pnevmatik, pri nas je najbolj znan AMZS test pnevmatik. Vse gume ocenjuje glede na podane kriterije in tako že vrsto let omogoča poceni nakup gum širši skupini ljudi.

Na koncu pa ste gospodar vi! Pred nakupom se morda posvetujte s kakšnim znancem in njega povprašajte, kje je kupil poceni gume, internet pa naj vam bo glavno vodilo. Dokazano je namreč, da se da ravno preko interneta gume kupiti tudi do več kot 60% ceneje! Je tu sploh še kaj razmišljati?

 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !